Naše usluge: što vam sve pruža naš centar?

Od početka svog rada, u ožujku 2024. godine, Medicinski centar Gorica kontinuirano razvija niz specijalističkih ambulanti. Želja i plan nam je da naši sugrađani imaju dostupno više važnih, liječničkih usluga na jednom mjestu, a naš tim čine potvrđeni specijalisti s dugogodišnjim iskustvom u svojim područjima, posvećeni pružanju vrhunske zdravstvene skrbi. Saznajte više o našim uslugama koje su vam trenutačno na raspolaganju.

Naše usluge

Prve specijalističke ambulante s kojima smo otvorili sam centar  su radiologija i medicina rada i sporta. “Nakon više od godinu dana priprema, uređenja i opremanja spremni smo otvoriti vrata Medicinskog centra Gorica i primiti prve pacijente. Ovaj centar doživljavam kao prirodni nastavak Poliklinike Leder gdje smo radili više od 10 godina. Sada smo u mogućnosti pružiti kompletan spektar usluga dijagnostičke radiologije i medicine rada i sporta. Ovo su ujedno i prvi MSCT i MR uređaj instalirani na području Velike Gorice.“, povodom otvaranja centra rekao je za Cityportal.hr njegov ravnatelj, specijalist radiologije dr. med. Nikola Ivan Leder.

Od ultrazvuka preko mamografije, CT-a, rendgena do magnetske rezonancije, radiologija ima jako važno mjesto u radu ovog centra i upravo zato su prvi popusti na usluge ponuđeni upravo za te usluge (saznajte ponudu aktualnih akcija).

Nakon radiologije i medicine rada i sporta, u roku samo kojeg mjeseca uslijedilo je otvaranje i ostalih specijalističkih ambulanti:

  • urologija,
  • kardiologija,
  • ortopedija,
  • dermatologija
  • laboratorij.

Kompjutorizirana tomografija MSCT Gorica

Sve usluge trenutačno dostupne za svaku ambulantu detaljno su prikazane u našem cjeniku.

Cilj Medicinskog centra Gorica je kontinuirano unapređivanje i proširivanje naše ponude usluga kako bismo uvijek mogli odgovoriti na potrebe pacijenata.

U tom smjeru, planiramo daljnje širenje postojećih specijalističkih ambulanti i uvođenje novih specijalizacija, uz stalno ulaganje u najnoviju medicinsku opremu i tehnologiju. S vremenom će svaka ambulanta, kao i mnoge od specifičnih usluga, dobiti zasluženo mjesto na ovoj web stranici, a do tada, zahvaljujemo vam na strpljenju i razumijevanju.

Imate li pitanja vezana uz naše usluge ili želite saznati više informacija, slobodno nas nazovite. Naš ljubazni tim stoji vam na raspolaganju za sve vaše upite i rado će vam pomoći. Hvala vam na povjerenju koje nam ukazujete i radujemo se što možemo biti dio vašeg puta k boljem zdravlju.

Cijena:

No data found.
Rezervacija termina pregleda

Možda će vas zanimati i:

Dermatologija

Dermatologija

Dermatologija, još jedna specijalistička ambulanta Medicinskog centra Gorica otvara vam svoja vrata uz bogatu lepezu usluga! Specijalistička ambulanta dermatologije Medicinskog

OPŠIRNIJE »

Možda će vas zanimati.

Dermatologija
No data found.
Ortopedija
No data found.
MR cijelog tijela- što je i što se postiže ovom pretragom?
No data found.