Iz medija: otvaranje Medicinskog centra Gorica popratili su lokalni portali

Zahvaljujemo portalima u Velikoj Gorici koji su nekoliko dana pred otvaranje, koje se dogodilo 18. ožujka 2024. godine, objavili novost o otvaranju našeg Medicinskog centra Gorica.

Na portalu vgdanas.hr objavljen je prilog pod naslovom: Otvorenje u ponedjeljak: Nova zdravstvena ustanova u našem gradu nudi magnetsku rezonancu i druge radiološke pretrage. 

Naš grad dobiva novu zdravstvenu ustanovu: Otvara se Medicinski centar Gorica, objavljen je prilog  na portalu gorica.info.

Portal vgradu.hr predstavlja nas uz naslov: Otvara se Medicinski centar Gorica pa naši sugrađani više neće morati na MR u Zagreb.

Klikom na linkove otvaraju se prilozi o našem centru, a u nastavku i vama donosimo bit sadržaja.

Medicinski centar Gorica nova je zdravstvena ustanova u Velikoj Gorici

Medicinski centar Gorica, nova je zdravstvena ustanova u Velikoj Gorici koja sa svojim radom započinje ponedjeljak, 18. ožujka 2024. godine.

“Nakon više od godinu dana priprema, uređenja i opremanja spremni smo otvoriti vrata Medicinskog centra Gorica i primiti prve pacijente. Ovaj centar doživljavam kao prirodni nastavak Poliklinike Leder gdje smo radili više od 10 godina.

Sada možemo pružiti kompletan spektar usluga dijagnostičke radiologije i medicine rada. Ovo su ujedno i prvi MSCT i MR uređaj instalirani na području Velike Gorice.”,  kazao je specijalist radiologije dr. med. Nikola Ivan Leder, ravnatelj Medicinskog centra Gorica dodajući kako uz njega rade stručni, kvalitetni i iskusni članovi tima.

U povodu otvorenja MC Gorica nudi i 10 posto popusta na sve MR pretrage, a ta će posebna ponuda trajati mjesec dana.

 

Medicinski centar Gorica pacijentima nudi niz radioloških usluga – rendgen, mamografiju, višeslojnu kompjutoriziranu tomografiju (MSCT) i magnetsku rezonanciju (MR) kao i ultrazvuk i color doppler te sve usluge iz domene medicine rada uključujući i sistematske preglede za tvrtke i pojedince.

U drugoj fazi razvoja centra pacijentima će na raspolaganju biti i niz specijalističkih ambulanti – urologija, kardiologija, dermatologija, ginekologija, ortopedija i fizikalna medicina kao i kirurške i internističke ambulante.

 

Cijena:

No data found.
Rezervacija termina pregleda

Možda će vas zanimati i:

Možda će vas zanimati.

Virtualna kolonoskopija – bezbolan pregled debelog crijeva
No data found.
Prednosti uređaja za magnetsku rezonanciju snage 1.5T
No data found.
Svibanj: 15 % popusta na RTG pluća i srca te LDCT pluća
No data found.
Koristimo kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva pregledavanja, posluživanje prilagođenih oglasa ili sadržaja i analizu našeg prometa. Klikom na "Prihvati sve" pristajete na našu upotrebu kolačića. Također možete "Odbaciti nebitno" ili "Prilagoditi postavke".