Ostvarite 15 % popusta na MR kralježnice i zglobova!

Povodom Međunarodnog praznika rada ostvarite 15 % popusta na MR kralježnice i zglobova u Medicinskom centru Gorica. Akcija vrijedi od 6. do 31. svibnja 2024. godine.

Nakon naše prve uspješne akcije kao novootvorenog medicinskog centra u Velikoj Gorici, Međunarodni praznik rada, kojeg obilježavamo 1. svibnja, samo je dobar povod za našu drugu akciju. U razdoblju od 6. do 31. svibnja 2024. godine odobravamo 15 % popusta na magnetsku rezonanciju kralježnice i zglobova (provjerite cijene naših usluga).

Nažalost, mnoge osobe danas trpe ozbiljne bolove vezane uz kralježnicu i zglobove, a kao posljedicu svakodnevnih obavljanja poslova.

Magnetska rezonancija kralježnice – kome je potrebna?

Magnetska rezonanca kralježnice neinvazivna je tehnologija snimanja. Pregledom se dobije jasan i detaljan slikovni prikaz kralježnice i okolnih tkiva te je najosjetljivija radiološka metoda za pregled anatomije i dijagnostiku bolesti kralježnice. Svi oni koji puno sjede dok rade, poput raznih administrativnih zanimanja, kao i oni koji puno stoje ili nose težak teret, mogu imati problema s kralježnicom i osjetiti bol u predjelu vrata i leđa koja ih ometa u obavljanju svakodnevnih poslova.

Uobičajena indikacija za MR kralježnice jest pojava boli.

Kralježnica je građena od tri osnovna segmenta:

 • vratna (cervikalna),
 • prsna (torakalna),
 • lumbo-sakralna (LS) kralježnica

 

Bol uzrokovana uklještenjem živca u kralježnici često se širi u područje nogu ili ruku. Javljaju nam se uglavnom osobe koje bol trpe duže od nekoliko tjedana, kojima bol ne prolazi uz uobičajene metode fizikalne terapije ili po savjetu svojih liječnika.

Osim toga, magnetska rezonancija kralježnice preporučuje se i kada postoji sumnja na kompresiju leđne moždine koju mogu uzrokovati padovi. U slučaju takvih traumatskih događaja MR kralježnice indicira se kako bi se ustanovile moguće ozljede kosti, diskova, ligamenata ili leđne moždine.

Osjećate li sijevajuće bolove, trnce, žarenje i slično, moguće je da imate i problem hernije diska i uklještenje živca (npr. lumboishijalgiju tj. išijas). Nadamo se da ćete se naručiti što prije jer to su vrlo bolna stanja, a MR je jedina slikovna metoda koja pruža uvid u stanje živaca.

Prije snimanja, provjerit ćemo s vama jeste li spremni jer važno je ukloniti metalne predmete s tijela, ali i upoznati nas s time da, recimo, imate ugrađene određene uređaje poput elektrostimulatora srca (pacemakera). No, ne brinite, mi smo tu da obratimo pažnju na detalje i pripremimo vas za pregled.

Magnetska rezonancija zglobova

Pored problema s kralježnicom, radi posla kojeg obavljamo, ali često i radi slobodnih aktivnosti kojima se bavimo poput trčanja, igranja tenisa, nogometa i slično kao i radi promjena koje na našim kostima i zglobovima stvara prolaznost vremena, mnoge osobe danas imaju probleme s bolovima zglobova.

Želite li brzo ostvariti pregled magnetske rezonancije zglobova, pozivamo vas u naš centar. Kao što smo već napomenuli, u vrijeme trajanja ove akcije   ostvarujete 15 % na MR zglobova:

 • MR sakroilijakalnih zglobova
 • MR kuka
 • MR koljena
 • MR stopala
 • MR gležnja
 • MR šake
 • MR ručnog zgloba
 • MR ramena
 • MR lakta

Provjerite cijene naših usluga.

Uskoro nove usluge

Za kraj, hvala svima vama koji ste Medicinski centar Gorica prepoznali kao važnu ustanovu u kojoj uz vrhunsku i najmoderniju tehnologiju, tim liječnika i medicinskog osoblja možete ostvariti niz usluga s područja radiologije i dijagnostike, medicine rada, urologije, napraviti sistematski pregled i laboratorijsku pretragu. Želja nam je da na jednom mjestu, u svom gradu, Velikoj Gorici, imate vrhunske medicinske usluge na dohvat ruke.

Plan nam je otvaranje još specijalističkih ambulanti, poput kardiologije, dermatologije, abdominalne i vaskularne kirurgije, endokrinologije, a čemu ćete svakako prvo saznati na našim mrežnim stranicama.

 

 

Cijena:

No data found.

Kako se pripremiti za pregled?

Prije početka snimanja potrebno ukloniti sve metalne predmete. To su npr: nakit i satovi, ali i pomične zubne proteze. Osobe koje imaju odjeću s metalnim dijelovima, poput gumba ili zatvarača bit će zamoljeni da je skinu.
Rezervacija termina pregleda

Možda će vas zanimati i:

Možda će vas zanimati.

Virtualna kolonoskopija – bezbolan pregled debelog crijeva
No data found.
Prednosti uređaja za magnetsku rezonanciju snage 1.5T
No data found.
Svibanj: 15 % popusta na RTG pluća i srca te LDCT pluća
No data found.
Koristimo kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva pregledavanja, posluživanje prilagođenih oglasa ili sadržaja i analizu našeg prometa. Klikom na "Prihvati sve" pristajete na našu upotrebu kolačića. Također možete "Odbaciti nebitno" ili "Prilagoditi postavke".